Simona Halep: Cred că Andrei Pavel va face parte din echipa mea

La revenirea în țară, după eșecul de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a recunocut că se aștepta să termine anul pe primul loc în clasamentul mondial și a anuțat că Andrei Pavel se va alătura echipei sale din 2018.

„Nu știu dacă Andrei Pavel m-ar fi ajutat mai mult dacă ar fi fost alături de mine la Singapore. Cred că el o să facă parte din echipa mea, la fel cum o să facă și Darren. O să port o discuție cu el pe această temă. Nu schimb nimic în ceea ce ține de Darren (n.r. — antrenorul Darren Cahill). El mă ajută întotdeauna când e alături de mine.” a spus Simona Halep la sosirea în România

Sportiva din Constanța spune că a fost flatată de declarația lui Roger Federer, cel care a spus despre Halep că merită să fie prima în lume, chiar dacă nu a câștigat un turneu de Grand Slam.

„Am văzut ce a declarat Roger și îi mulțumesc. Cuvintele lui îmi dau încredere. Sunt convinsă că merit să fiu pe primul loc în lume deoarece am fost destul de constantă în acest sezon. M-au felicitat foarte multe fete din circuit, iar când am primit trofeul a fost un moment deosebit pentru mine, pe care nu o să-l uit niciodată. Sper ca în viitor să trăiesc mai multe clipe frumoase. Obiectivul meu în sezonul viitor e clar: trebuie să câștig un turneu de Grand Slam și voi munci mult pentru asta. O să lucrez în continuare şi la serviciu ca să fiu şi mai puternică.” a mai spus Halep.

Pentru Halep urmează o perioadă în care va sta departe de tenis, urmând să reia pregătirile în luna decembrie. Simona e convinsă că Wozniacki a meritat să câştige Turneul Campioanelor.

„Eu am început bine turneul, dar am întâlnit jucătoare care nu au făcut greșeli și mi-a fost mai greu. Pe lângă asta m-a dezavantajat și terenul. Wozniacki a jucat cel mai bine dintre toate şi a meritat să câștige turneul.” a spus Simona Halep.

ARTICOLE SIMILARE