Spatiile verzi din Alba Iulia un exemplu de urmat

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Unul dintre cele mai frumoase şi mai interesante oraşe din România, Alba Iulia este un adevărat centru spiritual şi cultural al românilor de pretutindeni. Nu există alt oraş care să sublinieze mai bine idealurile de unitate şi identitate ale românilor de-a lungul veacurilor.

Anul acesta, administratia locala a orasului are mare grija de imaginea orasului, aceasta amenajand spatiile verzi pentru a reda orasului stralucirea si naturaletea sa.

Primaria a negociat  pentru amenajarea spatiilor verzi foarte bine, reusind sa obtina un pret foarte avantajos in colaborarea sa cu operatorul economic ce presteaza serviciile de intretinere a spatiilor verzi.

In urma lucrarilor de calitate pentru amenajarea spatiilor verzi, s-a redat frumusetea si culoarea orasului, dar si a cetatii. Turistii ce se afla in zona dar si cetatenii orasului, intrebati de catre reporterii nostri, au afirmat ca sunt foarte multumiti, ba chiar impresionati de spatiile verzi al orasului, acestia afirmand ca orasul nu a aratat niciodata atat de bine in ceea ce priveste aceste zone.

Administratia publica locala a anuntat ca in acest an, mai multe societati si-au aratat interesul pentru a intretine parcurile, ceea ce a reprezentat un avantaj in calitatea serviciilor prestate, dar si o competitie mai mare pentru combaterea preturilor exagerate de catre concurenti.
Primaria a anuntat si pe site-ul oficial lista serviciilor prestate in orasul său de catre diverse societati pentru amenajarea spatiilor verzi pe: http://www.apulum.ro/index.php/servicii/detaliu/778

Aceste servicii constau in:
– curăţarea spaţiilor verzi,
– curăţarea gardurilor vii,
– curăţarea tulpinilor arborilor şi arbuştilor,
– cosit zone verzi – parcuri, scuaruri şi aliniamente stradale,
– plivitul scuarurilor, rondourilor etc,
– dezgropat, îngropat trandafiri,
– întreţinerea plantaţiilor de trandafiri,
– etc.

Orasul impreuna cu cetatea arata minunat in urma interesului exprimat de catre primaria orasului Alba Iulia, iar acestia spera ca pe viitor orasul sa atraga cat mai multi turisti, deoarece parcurile si natura, alaturi de cultura ce o ofera orasul este pe placul tuturor.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6650″ img_size=”200×100″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://blralcons.ro” el_class=”add_shadow”][vc_single_image image=”6851″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.marcusuranus.ro/” el_class=”add_shadow”][vc_single_image image=”6659″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.piscineaquaazur.ro/prezentare/” el_class=”add_shadow”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=3lY7sQEf8Jo” align=”center”][vc_wp_pages][/vc_column][/vc_row]

ARTICOLE SIMILARE