Dăncilă, despre noua lege a pensiilor

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară, că vrea ca până la sfârşitul anului să fie prezentată în Parlament noua lege a pensiilor, afirmând că niciunui pensionar din sistemul public nu-i va scădea pensia.

„Noi ne-am propus ca anul acesta, până la sfârşitul anului acesta, să mergem cu legea pensiilor în Parlament. Vom face tot ce este posibil, dar menţionez încă o dată: este important ca atunci când venim cu o lege a pensiilor să nu avem nici un fel de probleme în aplicarea acestei legi”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, la RTV.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”9110″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://blralcons.ro”][vc_column_text]Viorica Dăncilă a afirmat că niciunui pensionar din sistemul public nu-i va scădea pensia.

„Nu mai vreau să fim în situaţia în care vine o lege şi pe urmă vedem că avem disfuncţionalităţi şi căutăm atunci posibilităţi de a regla acest lucru. Vrem să venim cu o lege care să se plieze pe realitate, să rezolve problemele din sistemul de pensii şi în acelaşi timp, să fie îmbrăţişată de către pensionarii din România. Ceea ce vă pot spune este că nimănui nu-i va scădea pensia, niciunui pensionar din sistemul public nu-i va scădea pensia”, a spus Dăncilă.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

ARTICOLE SIMILARE