ROCK IT FEST Constanta 2019

Joi, 9 mai 2019 s-a desfasurat  a treia ediție a Rock IT Fest, eveniment organizat de echipa Crucial Systems & Services.

Evenimentul a fost organizat de Crucial Systems & Services, firmă reprezentativă pentru domeniul IT din Sud Estul României la care au participat persoane pasionate de IT, care au fost dornice să fie la curent cu tot ce este nou în acest domeniu şi  ultimele noutăţi în materie de securitate informatica.

La eveniment au fost prezenți oameni cheie ai industriei IT, au fost prezentate probleme importante din acest domeniu, dezvoltarea domeniului din ultimii ani, punctul în care se află în prezent, importanța aplicațiilor , cât și măsurile care se impun a fi luate pentru protejarea datelor personale sau atacurile de tip phishing.

Majoritatea companiilor sunt provocate de tot felul de probleme de securitate, de breșe de securitate și trebuie să fie pregătite pentru toată această avalanșă de probleme.

Specialistii si invitatii prezenti la manifestare au analizat diverse metode si aplicatii prin care sa se  previna aceste atacurile cibernetice , identificarea si anihilarea de o manieră foarte rapidă, astfel încât să se limiteze pierderile.

,, IT-ul, viața virtuală face parte din viața noastră, fie că folosim gadget-uri, fie că folosim calculatorul, aplicațiile. Toate sunt astăzi conectate și trebuie să ne protejăm informațiile personale, afacerile. Ne-am propus să atingem zona de prevenție, de prudență în navigarea pe Internet, ca parte din educarea în folosirea Internatului. De zece ori mai mult pierde o companie dacă descoperă un atac după o zi sau după o săptămână de când a fost lansat”, a subliniat Cătălin Anghel – Directorul de Vânzări Crucial Systems & Services.

Reamintim ca cea de-a doua ediţie a Evenimentului de Tehnologie Informatică Crucial (ETIC) – Rock IT Fest organizat sub egida celor de la Crucial Systems & Services s-a desfasurat pe 11 mai 2017.

ARTICOLE SIMILARE