Fiica rockerului Bruce Springsteen, Jessica, medalie de argint la echitație, în proba de sărituri

Echipa Suediei a devenit campioană olimpică la echitație, în proba de sărituri, într-o finală foarte strânsă, în fața echipei Statelor Unite, care au obținut argintul, urmate pe locul trei de Belgia. Din echipa SUA a făcut parte și Jessica Springsteen, fiica cântărețului Bruce Springsteen.

Pe acordurile muzicale ale melodiei Mamma Mia, a suedezilor de la ABBA, trioul cal-călăreț alcătuit din Henrik von Exckermann pe King Edward, Malin Baryard-Johnsson pe Indiana și Peder Fredricson pe All In, au sărbătorit câștigarea unei finale dramatice în finala de sărituri peste obstacole, pe echipe, desfășurat în complexul Equestrian Park.

Aceștia au învins cu o diferență de doar 1,3 secunde, trio-ul din Statele Unite, format din Laura Kraut pe Baloutinue, Jessica Springsteen pe Don Juan van de Donkhoeve și McLain Ward pe Contagious, după ce toți cei șase călăreți au trecut fără greșeli toate obstacolele.

Belgia, campioana europeană, a câștigat bronzul. Echipa Marii Britanii s-a retras, admițând că nu va putea lupta pentru o medalie.

(sursa: Mediafax)

ARTICOLE SIMILARE