Proiect politic în interiorul USR PLUS și un nou candidat pentru funcția de președinte al partidului

Un nou proiect, intitulat „Împreună”, a fost lansat în interiorul USR PLUS, iar inițiatorii au anunțat și candidatul pe care îl susțin pentru funcția de președinte al partidului.

Lansarea proiectului politic în cadrul USR PLUS, ce vizează alegerile interne pentru Biroul Național și președinția partidului, a avut loc marți.

Programul, echipa și susținerea pentru un candidat la președinția partidului au fost prezentate în cadrul evenimentului. Din echipa care susține proiectul fac parte parlamentari, europarlamentari, primari și consilieri locali ai USR PLUS.

Senatorul USR PLUS Irineu Darău a anunțat că intenționează să candideze pentru președinția partidului.

Irineu Darău a spus că este nevoie de o schimbare, iar partidului îi trebuie o alternativă care să vină cu soluții diferite de cele încercate până acum.

„Asta este ceea ce oferă echipa <Împreună>, o alternativă internă care să construiască un partid mai modern, mai curajos, mai unit decât până acum. O a treia cale în USR PLUS este cerută și de către membri și de către electorat, iar concurența internă nu ne poate face decât bine”, a spus senatorul.

Dan Barna și Dacian Cioloș și-au anunțat și ei intenția de a candida.

Conform programului stabilit în interiorul partidului rezultat din fuziunea USR și PLUS candidaturile pot fi depuse până la finalul lunii august, iar alegerile vor avea loc în octombrie.

(sursa: Mediafax)

ARTICOLE SIMILARE