Novak: „A fost greu, foarte greu, în anumite momente am avut și tentația de a renunța”

Participarea la Tokyo 2020 a fos tun vis împlinit, iar medalia de argint a venit cu o bucurie de neimaginat, a scris pe Facebook ministrul Tineretului și Sportului Eduard Novak, a obținut medalia de argint în proba de urmărire individuală pe 4.000 metri.

„Ieri am trăit unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții mele. Participarea la Tokyo 2020 a fost ea însăși un vis frumos, împlinit, dar medalia de argint mi-a adus o bucurie de neimaginat. A fost greu, foarte greu, în anumite momente am avut și tentația de a renunța. Însă privesc medalia, iar fericirea e atât de mare, încât șterge toate clipele grele din spatele ei. În final, ceea ce rămâne este bucuria. Și ea e cu atât mai mare, cu cât știu că atâta lume a trait-o alături de mine. Vă mulțumesc!”, a scris sâmbătă pe Facebook Eduard Novak.

Competiția s-a desfășurat vineri, în cadrul Jocurilor Paralimpice de la Tokyo.

Novak a fost întrecut în finală de slovacul Jozef Metelka, la fel cum s-a întâmplat în calificări.

Ministrul și ciclistul Eduard Novak obține prima medalie a delegaţiei României la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Este a patra medalie olimpică a lui Novak. El mai are în palmares o medalie de aur și două de argint obținute în 2008 și 2016.

(sursa: Mediafax)

ARTICOLE SIMILARE