Ianis Hagi, rezultat pozitiv pentru Covid la testul PCR. Va rata meciul cu Macedonia de Nord

Ianis Hagi va rata meciul Naționalei de miercuri cu Macedonia de Nord, după ce a fost depistat pozitiv la un test PCR efectuat marți.

Ianis Hagi care a acuzat marți ușoare dureri de cap a primit rezultat pozitiv la testul rapid efectuat de staff-ul medical al naționalei.

„Din păcate, rezultatul testului PCR efectuat ulterior confirmă situația. În aceste condiții, Ianis nu va fi disponibil pentru meciul de mâine și rămâne în izolare. Hagi a avut rezultate negative la toate cele 5 testări programate până azi la această acțiune a naționalei”, au transmis reprezentanții Federației Române de Fotbal (FRF).

Conform acestora, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au intrat marți la prânz în izolare, deși la testarea rapidă rezultatele lor au fost negative.

Aceștia au ratat antrenamentul oficial de marți seara. Cei trei fotbaliști au efectuat testul PCR potrivit normelor din Macedonia de Nord și, în cazul tuturor, rezultatele negative s-au confirmat. Astfel, cei trei sunt disponibili pentru meci.

România va juca miercuri cu Macedonia de Nord, de la ora 21.45, pe Tose Proeski Arena din Skopje.

(sursa: Mediafax)

ARTICOLE SIMILARE