Naomi Osaka simte imboldul de a juca din nou tenis la cel mai înalt nivel

Naomi Osaka, de patru ori campioană de Grand Slam, e pe cale să revină în scurt timp în tenis, după ce a declarat că simte un imbold interior de a juca din nou.

Osaka a declarat la US Open, la începutul acestei luni, că va lua o pauză pentru a se concentra pe sănătatea sa mentală, după ce a fost învinsă în turul al treilea de Leylah Fernandez.

Fostul număr unu mondial, care s-a retras și de la BNP Paribas Open, de luna viitoare de la Indian Wells, s-a străduit să se mențină în formă de când s-a retras de la Openul Franței, în luna mai, în urma unei dispute cu oficialii turneului, cu privire la aparițiile mediatice impuse, despre care a spus că au avut un impact negativ asupra ei.

Dar jucătoarea japoneză în vârstă de 23 de ani a declarat în cadrul emisiunii „The Shop” de la HBO că încă iubește acest sport și că deja caută să revină pe teren, relatează Reuters.

„Știu că voi juca din nou, probabil în curând, pentru că am din nou acel imbold interior”, a spus ea.

„Dar nu ar conta cu adevărat pentru mine dacă aș câștiga sau aș pierde. Aș avea doar bucuria de a fi din nou pe teren”.

Osaka, ajunsă pe locul șapte în clasamentul mondial, a declarat că meciurile grele au început să o afecteze și că avea nevoie de pauză pentru a se revigora.

„Obișnuiam să iubesc competiția și îmi doream să fiu competitivă. Dacă trebuia să joc un meci lung, cu cât era mai lung, cu atât era mai distractiv pentru mine”, a spus ea.

„Apoi am început să simt – recent – că cu cât era mai lung, cu atât deveneam mai stresată. Așadar, am avut nevoie de o pauză pentru a mă regăsi pe mine însumi”.

 

(sursa: Mediafax)

ARTICOLE SIMILARE