Hamilton îl va susține pe Neymar din tribune, la partida de fotbal dintre Brazilia și Columbia

Lewis Hamilton a participat miercuri la o scurtă întâlnire cu fanii săi brazilieni, invocându-l în discuția avută cu aceștia pe prietenul său Neymar, înaintea unui weekend important pentru britanicul care încearcă să obțină al optulea titlu de campion în Formula 1.

Pilotul echipei Mercedes a declarat reporterilor că speră să îl urmărească pe prietenul său în meciul de calificare la Cupa Mondială dintre Brazilia, de cinci ori campioană, și Columbia, joi seara, pe terenul echipei Corinthians, din Sao Paulo.

„Sunt foarte mult în contact cu Neymar, destul de des, chiar am vorbit astăzi mai devreme”, a explicat britanicul la o conferință de presă organizată miercuri de sponsorul echipei sale.

„Știu că joacă mâine, chiar vreau să mă duc să văd meciul”, a spus

Atacantul echipei Paris St Germain, Neymar, și Hamilton s-au întâlnit de mai multe ori în trecut, brazilianul referindu-se o dată la campionul de Formula 1 ca la un „frate din altă mamă”.

Formula 1 are programate doar activități media joi, acțiunea urmând să înceapă vineri, cu antrenamente și o sesiune de calificări pentru cursa de sprint de sâmbătă.

Hamilton se află la 19 puncte în spatele lui Max Verstappen, de la Red Bull, în clasamentul piloților, cu patru curse rămase de parcurs, inclusiv cea de la Interlagos.

Mercedes are doar un punct avans față de Red Bull, în campionatul constructorilor.

Acest sezon a fost unul dintre cele mai strânse și mai aprig disputate din ultimii ani, în care cei doi concurenți s-au scuccedat în frutea clasamentului.

Hamilton a vorbit în cadrul conferinței despre viitorul Formulei 1 și despre modificările radicale din sezonul următor, exprimându-și speranța că „cursele vor fi cele mai bune pe care le-a văzut vreodată Formula 1″, în condițiile în care noile monoposturi vor avea jante mai mari de 18 inch cu capace și aripi față și spate mai simple, concepute pentru a facilita depășirea piloților.

(sursa: Mediafax)

ARTICOLE SIMILARE