Ciolacu, atac dur la Cioloș: „ipocritule… esti un colecționar de rente și pensii speciale”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat dur pe liderul USR, Dacian Cioloș, despre care a spus că este un colecționar de rente și pensii speciale. Ciolacu îl numește ipocrit pe adversarul politic și îi solicită să renunțe la „privilegiile plătite din bugetul UE”.

Marcel Ciolacu a postat mesajul pe Facebook.

„Dacian Cioloș A.K.A. colecționar de rente și pensii speciale! PSD a înghețat toate salariile demnitarilor și toate pensiile speciale! Tot noi am desființat pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru că USR – deși a stat un an de guvernare – a uitat tot ce a promis! Cu toate acestea, este un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecții pe Facebook de morală și etică politică”, a scris liderul PSD, pe Facebook.

Marcel Ciolacu îl acuză pe Dacian Cioloș de ipocrizie deoarece ar obține privilegii de la UE în timp ce îi critică pe politicienii români.

„1. Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule! 2. Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Și mai urmează un ”mizilic” pentru bătrâneți liniștite: o dublă pensie specială pe viață de MII de EURO ca europarlamentar și fost comisar! În România NU se mai plătesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule! Tu când renunți la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică și din banii României, adică și din banii românilor?! Ipocritule! Dacian, cățărarea pe cadavre, pe minciună și pe mizerie umană nu înseamnă că ești un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! ZERO – ca și guvernul pe care l-ai condus”, și-a încheiat mesajul Marcel Ciolcau.

Liderul USR a atacat de mai multe ori PSD pe tema privilegiilor obținute de politicieni.

 

(sursa: Mediafax)

ARTICOLE SIMILARE