Confruntarea dintre Leeds şi Aston Villa, anulată din cauza unui focar de Covid

Confruntarea dintre Leeds şi Aston Villa, anulată din cauza unui focar de Covid în echipa lui Marcelo Bielsa.

Un număr mare de jucători din echipa lui Marcelo Bielsa au fost testaţi pozitiv de Covid înaintea meciului cu Liverpool, meci ce trebuia să aibă loc astăzi, de Boxing Day, dar a fost anulat pentru că jucătorii au intrat în izolare, scrie The Sun.

“Putem confirma că meciul nostru din Premier League din 28 decembrie cu Aston Villa a fost amânat. Deşi nu au existat cazuri noi de Covid în echipă, majoritatea celor care au fost testaţi pozitiv înainte de meciul cu Livepool încă nu au ieşit din izolare. Prin urmare, încă nu avem destui jucători din prima echipă pentru a îndeplini cerinţele Premier League pentru meci” a fost anunţul oficial al celor de la Leeds United.

“Toată lumea de la Aston Villa ar dori să transmită cele mai bune urări şi o recuperare rapidă tuturor celor afectaţi de la Leeds United” a fost răspunsul echipei antrenate de Steven Gerrard, care este de asemenea în izolare, după ce sâmbătă a fost testat pozitiv.

În Premier League, dar şi în toată ţara, au crescut foarte mult numărul de cazuri pozitive pe seama evoluţiei variantei Omicron, despre care cercetătorii spun că este mult mai contagioasă.

(sursa: Mediafax)

ARTICOLE SIMILARE