Manchester United respinge oferta de împrumut a lui Sevilla pentru atacantul Anthony Martial

Manchester United a respins o ofertă de împrumut de la Sevilla, pentru Anthony Martial. Săptămâna trecută, atacantul francez, în vârstă de 26 de ani, l-a anunțat pe managerul interimar Ralf Rangnick că vrea să plece de la club.

Cu toate acestea, Rangnick a spus că acest lucru se va întâmpla doar dacă se va prezenta o ofertă care să convină lui United.

Sevilla a făcut o ofertă pentru a obține împrumutul lui Martial în timpul ferestrei de transfer din ianuarie, dar presa britanică susține că oferta a acoperit doar jumătate din salariul său, de aproximativ 150.000 de lire sterline pe săptămână.

United trebuie să decidă în primul rând dacă îl va lăsa pe Martial să plece sub formă de împrumut, dar, așa cum a declarat și Rangnick, va face acest lucru doar pentru o înțelegere prin care se va plăti o taxă de împrumut și care acoperă salariul integral al jucătorului.

Martial a semnat cu United în 2015, venind de la Monaco, pentru 36 de milioane de lire sterline, devenind cel mai scump fotbalist adolescent din lume la acea vreme.

El a marcat 79 de goluri în 268 de apariții pentru Diavolii Roșii, dar a trecut în plan secund după sosirea lui Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani și Jadon Sancho.

El nu a mai jucat în niciun meci de când Rangnick a preluat conducerea și a avut doar 10 apariții în toate competițiile în acest sezon.

(sursa: Mediafax)

ARTICOLE SIMILARE