Tesla recheamă 475.000 de maşini, în SUA, pentru remedierea unor defecţiuni

Compania auto Tesla a anunţat, joi, o decizie de chemare în staţii service a 475.000 de vehicule înmatriculate în Statele Unite, pentru remedierea unor defecţiuni, anunţă Administraţia Naţională americană pentru Siguranţa Traficului Rutier (NHTSA), conform site-ului de ştiri Axios.com.

Tesla cheamă pentru reparaţii 356.309 maşini Model 3 fabricate în perioada 2017-2020, din cauza unor probleme la cablajul camerei video instalate în partea din spate, care riscă să fie afectat prin deschiderea portbagajului.

De asemenea, Tesla cheamă în service peste 100.000 de maşini Model S, fabricate în perioada 2014-2021, din cauza „nealinierii” unui element de caroserie din partea frontală, care riscă să genereze deschiderea capotei în mers şi să „amplifice riscul de accident”.

Administraţia Naţională americană pentru Siguranţa Traficului Rutier (NHTSA) a precizat că nu a primit sesizări referitoare la „accidente sau victime” din cauza acestor defecţiuni, subliniind însă că au fost depuse 2.305 de reclamaţii privind activarea garanţiilor pentru efectuarea reparaţiilor.

(sursa: Mediafax)

ARTICOLE SIMILARE