Directorul Executiv DJST Tulcea, Liviu Cristian URLIH voluntar civil la cea de-a VIII-a ediție a Ștafetei Veteranilor, organizată de Echipa Invictus România

Directorul Executiv DJST Tulcea, Liviu Cristian URLIH a primit un certificat și o medalie emisă de către Șeful Statului Major al Apărării, General-Locotenent Daniel PETRESCU și Casa Regală a României – ASR Principele Radu pentru implicarea s-a ca și voluntar civil la cea de-a VIII-a ediție a Ștafetei Veteranilor, organizată de Echipa Invictus România.

Domnul Director Liviu Cristian URLIH susține faptul că evenimentul a avut loc într-o perioadă mai puțin plăcută având în vedere situația granițelor țării noastre și faptul că ”războiul pare mai aproape ca oricând în ultimii 30 de ani. Măcar in aceste momente ar trebui să realizăm că nu ura și divizarea sunt soluțiile problemelor noastre ci respectul, dialogul și unirea între diferitele categorii ce compun societatea noastră„.

Domnul Director Liviu Cristian URLIH a dorit să fie aproape ca reprezentant al societății civile, de structurile MApN și MAI, a anunțat Domnul Director Liviu Cristian URLIH, pe pagina de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE