Centrul de Sănătate Năvodari dotat cu laborator performant de microbiologie cu sprijinul Rompetrol

Domnul Primar Chelaru Florin a anunțat faptul că Centrul de Sănătate Năvodari a fost dotat cu un laborator performat de microbiologie. Toate echipamentele medicale au fost achiziționate cu sprijinul Rompetrol pentru Laboratorul de analize medicale.

”Noile dotări cuprind aparatură de microbiologie și imunologie care vor permite ca la Centrul de Sănătate Năvodari să se realizeze analize medicale (peste 50 de investigații) dintre cele mai complexe, de la markeri tumorali și analize hormonale, până la culturi și exudate, dar și determinare anti-corpi SARS CoV2.”

O dată cu apariția noilor aparate medicale, echipa de specialiști sosită la fața locului va realiza și o instruire personalului medical care va opera noile aparate.

Domnul Primar Chelaru Florin menționează faptul că alături de partenerii – Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța și Consiliul Județean Constanța se vor asigura că vor fi realizate toate demersurile necesare pentru ca noua aparatură medicală de la Laboratorul de analize să poată fi utilizat la potențialul lui maxim a anunțat primarul Florin Chelaru, pe pagina de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE