Primăria Tuzla: Taxe și impozite menținute cât mai mici ca și în anii trecuți

Chiar de la începutul anului Domnul Primar Reșit Taner anunță faptul că începând cu data de 05 ianuarie 2022 la casieria primăriei comunei Tuzla se vor putea achita taxele și impozitele locale având o valoare similară ca și în anii precedenți cu schimbări deosebite de mici.

Aceste taxe au fost stabilite în cadrul Hotărâri Consiliului Local unde Domnul Primar Reșit Taner a menținut valorile anului anterior cu luarea în considerare a ratei inflației cum obligă dispozițiile codului fiscal.

Prin actul adoptat au fost menținute și facilitățile fiscale prevăzute de lege, bonificații pentru plata integrală a taxelor și impozitelor în primul trimestru al anului.

Hotărârea Consiliului Local nr. 77/2021 privind stabilirea taxelor și impozitelor locale, precum și a taxelor speciale pe anul 2022, poate fi consultată și pe site-ul primăriei.

Cetățeni comunei Tuzla au posibilitatea de aș achita taxele și impozitele cu ajutorul websit-ului www.primaria-tuzla.ro prin transfer bancar sau cu ordin de plată. Secțiunile la care trebuie sa fiți atenți sunt Anunț Taxe și Impozite – Conturi IBAN unde puteți găsi conturile aferente plăților dorite.

Totodată s-au făcut și demersurile necesare în vederea înrolării pe ghiseul.ro. Poze cu noile taxe le puteți vedea pe pagina Domnul Primar Reșit Taner.

ARTICOLE SIMILARE