Construcții modulare și bunuri pentru cazarea refugiaților, scoase din rezerva de stat

CNSU propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a 18 construcții ușoare din elemente modulate și a unor bunuri materiale și mijloace de cazarmament necesare sprijinirii cetățenilor străini și apatrizi care sosesc din Ucraina.

CNSU propune Guvernului să aprobe scoaterea de la rezervele de stat a 18 construcții ușoare din elemente modulate și a unor bunuri materiale și mijloace de cazarmament necesare sprijinirii cetățenilor străini și apatrizi care
sosesc din Ucraina.

Acestea vor merge în județele unde rămân ucraineni, respectiv Galați, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui, precum și București.

Potrivit hotărârii CNSU, în București ajung câte 350 de saltele, pături și perne, precum și câte 700 de cearceafuri și fețe de pernă.

În Galați, Iași și Suceava ajung câte 500 de pături, saltele, paturi, perne și saci de dormit și câte 1.000 de cearceafuri și fețe de pernă.

În Vaslui ajung 10 construcții modulate tip container, 20 de corturi, câte 40 de paturi, saltele și perne, câte 60 de pături, cearceafuri, fețe de pernă și câte 250 de kilograme conserve de porc și 250 de kilograme pateu de ficat.

 

(sursa: Mediafax)

ARTICOLE SIMILARE