Fortinet alaturi de tine prin serviciile lor de securitatea cibernetică!

Fortinet lider global în soluții extinse, integrate și automatizate de securitate      cibernetică. Fortinet oferă clienților săi o protecție inteligentă și răspund cerințelor cu performanța lor din ce în ce mai mare.

Doar arhitectura Fortinet Security Fabric poate oferi securitate fără compromisuri pentru a aborda cele mai critice provocări de securitate, fie în medii de rețea, aplicații, cloud sau mobile.

Fortinet ocupă locul unu în categoria celor mai multe dispozitive de securitate livrate la nivel mondial și peste 500.000 de clienți au încredere în Fortinet pentru a-și proteja afacerile. Cea mai performanta platforma de securitate cibernetica din industrie: FortiOS

The Security Fabric permite organizațiilor să-și atingă rezultatele inovațiilor digitale fără compromisuri, oferind o adevărată platformă de securitate cibernetică care oferă:

  • Vizibilitate largă  și protecție a întregii suprafețe de atac digital pentru a gestiona mai bine riscul
  • Soluții integrate  care reduc complexitatea managementului și partajează informații despre amenințări
  • Rețele automate  de auto-vindecare cu securitate bazată pe Al pentru operațiuni rapide și eficiente

Fortinet este singurul lider în domeniul securității care dezvoltă și construiește tehnologie personalizată de unitate de procesare a securității (SPU) care oferă cel mai bun preț/performanță.

  • Fortinet este lider în Gartner® Magic Quadrant™ 2021 pentru firewall-uri de rețea și a primit cele mai mari scoruri în 3 din 5 cazuri de utilizare în raportul însoțitor Capabilități critice.

Fortinet unifică securitatea zero, a punctelor finale și a rețelei pentru a conduce era de lucru de oriunde. Fortinet este singurul furnizor capabil să ofere securitate contextuală, acces și rețea în funcție de locație pentru a permite lucrul sigur și productiv de oriunde.

Mai multe detalii:

www.crucial.ro/fortinet

sales@crucial.ro

ARTICOLE SIMILARE