Romulus Stoicescu explică importanța implicării în politică

Romulus Stoicescu, un tânăr de 17 ani din București, a atras recent atenția a zeci de mii de internauți prin filmulețele pe care le-a postat pe platformele de socializare precum TikTok.

De ce ai ales să intri în politică la o vârstă atât de fragedă?

Trebuie să recunosc că acesta este un comentariu frecvent pe care îl primesc. Când le spui oamenilor că ești implicat în politică la vârsta de 17 ani, aceștia te consideră o glumă. Adevărul, însă, este departe de a fi o comedie. Având în vedere convingerile mele politice, m-am înscris în filiala de elevi a Partidului Național Liberal, dar motivul principal pentru care am intrat în politică este acela de a forma o Românie mai bună și mai prosperă pentru toată lumea. Iar acest lucru necesită devotament.

De ce ai decis să devii una dintre puținele persoane din mediul politic care interacționează cu publicul larg prin intermediul videoclipurilor pe TikTok?

Pentru a îndemna persoanele să își exercite dreptul la vot, încerc să demonstrez că oricine poate urma această cale. Vocea fiecăruia este importantă, iar cei care nu votează renunță în mod voluntar la a lor. Videoclipurile mele au scopul de a educa publicul cu privire la chestiuni de interes. Transparența este esențială în sistemul politic, deoarece este de o importanță capitală. Prin intermediul videoclipurilor mele, încerc să sporesc cunoștințele publicului și să răspund la orice întrebări care pot apărea.

Cum este primit conținutul tău video?

Raportul dintre cei care mă apreciază și cei care mă disprețuiesc este foarte mare, însă criticii mei sunt o minoritate foarte vocală. Deși nu sunt de acord cu ceea ce spun și cred că terțe părți dăunătoare le influențează punctul de vedere, le susțin cu tărie și le voi apăra întotdeauna dreptul la libertatea de exprimare.

ARTICOLE SIMILARE