Marinarii, purtați de val spre victorie alături de un stadion plin. Ros-albaștrii sunt de nerecunoscut. Farul 3-1 FCSB

Partida disputata la malul marii s-a terminat cu o victorie pentru Farul. Alb-albaștrii continua seria invincibilității si rămân in continuare pe primul loc in ierarhiei Superligii cu 18 puncte, la egalitate de puncte cu Rapid București, dar cu golaveraj mai bun.

Istoria meciului se măsoară prin deschiderea de scor din penalty-ul scos de Louis Munteanu si transformat de către Alibec in minutul 23’.

La finele primei reprize, in minutele de prelungire, același Louis Munteanu centrează perfect intre fundașii centrali ai vice-campioanei si Doukoure marchează pentru 2-0.

Repriza secunda a servit golul FCSB-ului reluat in plasa de către Andrea Compagno, la debutul sau, din pasa excelenta a lui Florinel Coman. Golul care a stins orice speranță pentru elevii lui Dică a venit in minutul 76’ cand Grameni il executa pe Tarnovanu din mijlocul careului pustiu al echipei din capitala din centrarea remarcabila a lui Alexi Pitu.

Ultimul meci din seria fără eșec a echipei Regelui a adus un sold-out cu minim 72 de ore înaintea fluierului de start al partidei de la Ovidiu. “O singura voce, o singura galerie” a fost mesajul echipei Farul Constanta pe pagina de Facebook.

La conferința de presa de după meci, Hagi era mândru ca a văzut un stadion plin doar cu iubire alb-albastra. Aici contribuie foarte mult galeria care este mereu alături de echipa, iar astăzi, ca de fiecare data, a dat tonul spre victoria cu echipa lui Becali.

Farul Constanta 3-1 FCSB (31.08.2022)

Toate pozele de la eveniment la calitate maxima le gasiti aici, ele pot fi folosite doar daca watermark-ul este vizibil: https://1drv.ms/u/s!AinTCmkZzby-gYQUn-IlnVI0bUh6lQ?e=cTVBqX

Redactor: Silviu Mitric

ARTICOLE SIMILARE