Farul Constanța – CSU Craiova, Luni la ora 21:30. Mari pierderi pentru Hagi, însă este pregătit să-l confrunte pe fostul selecționer al României, Mirel Rădoi.

Marinarii navigheaza luni la Craiova pentru meciul cu echipa lui Rotaru. Disputa va avea fluierul de start la ora 21:30. Foarte optimiști jucătorii echipei dobrogene datorită seriei impresionante de meciuri fără eșec si speră la un nou rezultat pozitiv pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Etapa trecută, echipa „Regelui” a primit vizita FCSB reușind o nouă victorie cu scorul identic cu cel de la Cluj, 3-1. Rădoi s-a deplasat la Mediaș pentru duelul cu Hermannstadt în care a cedat surprinzător cu scorul de 0-1.

Pe fariști îi asteaptă poate unul dintre cele mai grele teste din turul sezonului regulat împotriva echipei cu bronzul Superligii României din sezonul precedent.

Farul anunță la conferința de presă 3 pierderi importante înaintea duelului cu Universitatea lui Rădoi:
„Denis a acuzat dureri şi încă are probleme acolo unde avea el şi nu e pentru acest meci. Îmi pare rău că Denis are încărcătura pe care o are şi nu poate să fie cu noi.
Am nevoie să aducem jucătorii să se simtă bine din punct de vedere fizic. Preocuparea noastră este să gestionăm lucrurile foarte bine”, sunt spusele lui Hagi în conferinta dinaintea meciului disputat in Oltenia.

Pe lângă Alibec, Nedelcu a suferit o accidentare mai serioasă înaintea sfârsitului de primă repriză in ultimul meci disputat la Ovidiu. Înafară de cei doi, Romario Benzar a simtit si el dureri din cauza unei accidentări mai vechi, astfel toți trei au fost lăsați acasă în siguranță de Gheorghe Hagi.

ARTICOLE SIMILARE