UEFA suspendă meciurile internaționale în Israel pentru o perioadă nedefinită

Decizia UEFA: Suspendarea meciurilor internaționale în Israel

În lumina evenimentelor recente din Israel, Comitetul Executiv al UEFA a luat decizia, joi, 19 octombrie, de a suspenda toate meciurile internaționale pe teritoriul acestuia până la noi instrucțiuni.

Implicații pentru fotbalul israelian: Federația și cluburile Maccabi

Decizia Comitetului Executiv UEFA afectează atât Federația Israeliană de Fotbal, cât și două cluburi importante, Maccabi Haifa și Maccabi Tel-Aviv. Acestea din urmă, participante în competițiile europene, au fost instruite să identifice alte stadioane din afara Israelului care ar putea găzdui viitoarele meciuri, conform regulamentelor UEFA.

Impactul asupra preliminarelor EURO 2024

Această decizie are un impact profund asupra meciurilor preliminare pentru EURO 2024. Un meci crucial afectat este Israel – România, care era programat pentru sâmbătă, 18 noiembrie.

Planul pentru meciurile viitoare ale naționalei israeliene

Echipa națională a Israelului are în vedere două meciuri importante în luna viitoare, unul pe 15 noiembrie cu Elveția și unul pe 21 noiembrie, în Andorra, despre care se presupune că se vor juca și ele pe teren propriu.

Amânarea meciului Kosovo – Israel, fără dată de reprogramare

Momentan, nu a fost anunțată o dată de disputare pentru meciul Kosovo – Israel, inițial programat pe 15 octombrie, dar amânat pe fondul situației actuale.

ARTICOLE SIMILARE