Victorie importantă pentru CSM București în Liga Campionilor de handbal feminin

Evoluția CSM București în EHF Champions League

În lumea handbalului feminin, CSM București face valuri, mai recent prin câștigarea a treia victorie din grupele prestigioasei EHF Champions League. În cadrul etapei a 6-a a Grupei A, echipa românească a triumfat în fața adversarilor din Muntenegru, Buducnost Podgorica, cu scorul de 29-24 (17-12).

Prestația impresionantă a jucătoarelor de la CSM București

Performanța echipei CSM București a fost notabilă, cu un control solid al meciului. În urma unei perioade scurte de echilibru, jucătoarele din București au luat frâiele confruntării, ajungând să aibă chiar un avans de șase goluri. La pauză, echipa românească s-a bucurat de un avantaj confortabil de cinci goluri, pe care a reușit să-l păstreze până la încheierea meciului.

Marcatoarele de seamă ale meciului

În ceea ce privește performanțele individuale, Neagu, Kobylinska și Ingstad au punctat cu șase goluri fiecare pentru CSM București. De partea adversă, gazdele și-au avut propriile sale marcatoare eficiente în persoanele Vukcevic și Godec, de asemenea cu câte șase goluri înscrise.

Clasamentul actual în cadrul grupei

În urma acestei victorii, CSM București are acum trei victorii din totalul de șase meciuri jucate și se află pe locul patru în clasamentul Grupului A. În fruntea clasamentului se află echipa maghiară Gyor, cu douăsprezece puncte, urmată de Bietigheim din Germania, cu zece puncte, și Odense din Danemarca, cu opt puncte.

Rezultatele din aceeași etapă și anticiparea următoarei confruntări pentru CSM București

În aceeași etapă a Grupului A, s-au mai înregistrat următoarele rezultate: IK Savehof – Gyor 26-29, DVSC Schaeffler – Brest 31-24 și Odense – SG BBM Bietigheim 42-29. Următorul meci pentru CSM București va avea loc pe teren propriu, unde va primi vizita echipei DVSC Schaeffler Debrecen pe data de 11 noiembrie.

ARTICOLE SIMILARE