Vanilla Hair Studio | Locul unde visele devin realitate

Cum este acest salon de înfrumusețare?

Vanilla Hair Studio este un salon modern, dotat cu aparatură de ultimă generație și produse de calitate, care îți garantează rezultate spectaculoase. Aici poți beneficia de o gamă variată de servicii, de la tuns, vopsit, coafat, decolorat și keratină, până la make up, epilat, stilizare și vopsire sprâncene, gene fir cu fir și multe altele. Prețurile sunt accesibile, iar programările se pot face online, prin intermediul platformei MERO.

Cât de cunoscut este Vanilla Hair Studio?

Salonul are peste 200 de recenzii pozitive pe MERO, care îi atestă calitatea și profesionalismul. Clienții sunt mulțumiți de serviciile primite, de atmosfera plăcută și de sfaturile primite de la specialiștii salonului. Unii dintre ei spun că Vanilla Hair Studio este cel mai bun salon din oraș, iar alții spun că au avut o experiență minunată și că vor reveni cu siguranță.

Unde îmi sugerezi să-mi fac programare pentru a-mi aranja părul?

Dacă vrei să îți schimbi look-ul, să te relaxezi sau să te pregătești pentru un eveniment special, nu ezita să îți faci o programare la Vanilla Hair Studio, salonul de înfrumusețare care îți oferă servicii de calitate și care te face să zâmbești.

Care este programul de funcționare al salonului de îmfrumusețare?

Iată programul de funcționare:
Luni: 10:00 – 19:00
Marți: 10:00 – 19:00
Miercuri: 10:00 – 19:00
Joi: 10:00 – 19:00
Vineri: 10:00 – 19:00
Sâmbătă: 10:00 – 18:00
Duminică: Închis

Link programare: Vanilla Hair Studio Constanța – MERO

Redactor | Silviu Mitric

ARTICOLE SIMILARE