SEBASTIAN MARIN: “CINE SĂ FIE MAI POTRIVIT SĂ DECIDĂ VIITORUL ȚĂRII DECÂT TINERII?”

Introducere și implicarea în politică a lui Sebastian Marin

În cadrul ultimului interviu 10Media, Sebastian Marin, Președintele Clubului Elevilor Liberali Argeș, a fost întrebat despre rolul său în politică și importanta implicării tinerilor în acest domeniu. Întrebat despre perioada în care s-a implicat în politică, Sebastian a răspuns că implicarea sa a început în urmă cu 2 ani si jumătate, încă de pe perioada adolescenței, ceea ce subliniază dorința sa de a contribui la binele societății de la o vârstă fragedă.

Motivația intrării în politică

Un lucru demn de remarcat este varsta de la care s-a implicat Sebastian Marin în politica națională. Întrebat despre ce l-a determinat să intre în politică la o vârstă atât de tânără, Sebastian a explicat că a fost motivat încă de pe atunci de dorința de a aduce o schimbare pozitivă în societate și a găsi soluții la problemele cu care se confrunta țara noastră.

Alegerea Partidului Național Liberal (PNL)

Sebastian Marin a ales să adere la Partidul Național Liberal (PNL), o decizie care a stârnit interesul intervievatorului. În ceea ce privește motivul alegerii PNL în dauna altor partide, Sebastian a subliniat că PNL este partidul care se alinia cel mai bine cu valorile sale. Principiile de bază ale liberalilor, cum ar fi libertatea și responsabilitatea individuală, au fost întotdeauna în centrul convingerilor sale politice.

Activitatea ca Președinte al Clubului Elevilor Liberali (CEL) Argeș

În contextul discuției despre realizările sale ca Președinte al Clubului Elevilor Liberali Argeș, Sebastian Marin a menționat o serie de evenimente pe care le-a coordonat cu scopul de a combate problema drogurilor în rândul tinerilor. În cadrul mandatului său, a organizat numeroase campanii antidrog în Argeș, menite să educe tinerii despre pericolele consumului de droguri și să prevină comportamentul de acest tip.

Planuri de viitor și mesajul lui Sebastian Marin pentru tinerii din România

În ceea ce privește viitoarele alegeri pentru Președinția Clubului Elevilor Liberali, Sebastian Marin a decis să nu își dezvăluie planurile. Întrebat de susținerea sa în cazul unei eventuale candidaturi, el a preferat să nu comenteze.

În final, Sebastian Marin le-a transmis tinerilor din țară un mesaj de încurajare pentru implicarea în politică, subliniind că aceasta este singura cale prin care ei își pot face auzite opiniile și își pot influența viitorul.

ARTICOLE SIMILARE