Întâlnire de Sfârșit de An a Membrilor Alianța pentru Unirea Românilor “Constanța Reunită”

I. Contextul întâlnirii de sfârșit de an 

Această întâlnire marchează o oportunitate unică de a fortifica relațiile între membrii Aliației pentru Unirea Românilor, prin acțiuni de interacțiune și dialog într-un cadru mai relaxat. Întâlnirea reprezintă de asemenea o buna oportunitate pentru candidații viitori ai Alianței să se familiarizeze cu structura și strategiile partidului. 

II. Locația și data evenimentului 

Evenimentul va avea loc în data de 27 decembrie 2023, la Hotelul Mirage Spa, situat în Eforie Nord, un cadru ce îmbină perfect aerul de sărbătoare cu seriozitatea şi importanţa unui eveniment de asemenea calibru. Se preconizează participarea a peste 120 de membri AUR, din județul Constanța. 

III. Evaluarea anului 2023 

În cadrul întâlnirii, va fi prezentată o evaluare a anului 2023, cu finalități de învățare și îmbunătățire pentru viitoarele eforturi ale partidului. Așteptăm o discuție constructivă bazată pe rezultate, progrese, obstacole și oportunități înregistrate în acest an.

La eveniment vor participa membrii Biroului de coordonare județean, coordonatorii structurilor locale din județul Constanța și viitori candidați ai Alianței la alegerile europarlamentare, locale și parlamentare din 2024.

IV. Strategia pentru anul 2024 la nivel local 

Întâlnirea constituie și o platformă excelentă pentru dezvoltarea și comunicarea aspectelor strategice ale anului 2024, la nivel local. Prin aceasta, ne propunem să omogenizăm viziunile și acțiunile, consolidând astfel poziția AUR pe scena politică a județului Constanța.

ARTICOLE SIMILARE