Zeci de șoferi au rămas fără permis în drum spre protest, Jandarmeria i-a îndrumat pe protestatari să meargă pe contrasens!

Intrarea în Portul Constanţa: Scena protestului și „capcana”

Un număr semnificativ de conducători auto, aflați în drum spre o demonstrația organizată în zona intrării în Portul Constanţa, au fost prinși într-un incident controversat, desfășurat în noaptea de marţi spre miercuri, ce s-a soldat cu pierderea permiselor de conducere.

O decizie contestată: Șoferii, sancționați pe Autostrada A4

Circumstanțele evenimentului indică faptul că acești șoferi, în număr de aproximativ 50, ar fi circulat pe contrasens pe Autostrada A4, între Ovidiu și Agigea. După ce au fost îndrumaţi de echipaje de jandarmerie, conducătorii auto au primit sancțiuni de echipaje de poliție.

Contextul: Protestele fermierilor și transportatorilor persistă

Protestarea persistă la Constanţa, fermierii și transportatorii contestând anumite politici prin blocarea unor căi de acces în Portul Constanţa Sud – Agigea pentru a patra zi consecutiv.

Consecințele: Pedepse severe pentru conducătorii auto

Informațiile preliminare indică faptul că sancțiunile impuse șoferilor includ suspendarea permisului de conducere pentru următoarele patru luni și o amendă de 1500 de lei pentru fiecare participant.

Planuri pentru continuarea acțiunii revendicative

Potrivit protestatarilor, acțiunea revendicativă se va desfășura în continuare în fața sediului Prefecturii Constanţa și în proximitatea portului.

ARTICOLE SIMILARE