Candidații alianței Dreapta Unită în contextul alegerilor europarlamentare

Anunțul Candidaților Alianței Dreapta Unită pentru Alegerile Europarlamentare

După o întâlnire a Biroului Politic al USR, liderii USR, PMP și Forța Dreptei au dezvăluit lista comună de candidați și programul electoral al alianței Dreapta Unită pentru alegerile europarlamentare din iunie 2024.

Angajamentul Comun Pentru o România Modernă și Europeană

Dreapta Unită propune un manifest electoral pentru alegerile europarlamentare, elaborat în 12 puncte, cu accent pe concepția unei Românii moderne și europene.

Obiectivele Alianței Dreapta Unită: Victorie în Europarlamentare și Guvernare

Cătălin Drulă, liderul USR, articulează aspirațiile lor de a deveni o forță politică care să conducă România, oferind o nouă guvernare și modernizare. Conform acestuia, misiunea alianței nu se rezumă doar la a câștiga alegerile europarlamentare.

Perspectiva Liderului PMP: România Caută o Alternativă

Convins de necesitatea unei alegeri diferite pentru români, liderul PMP, Eugen Tomac, subliniază că populația așteaptă cu nerăbdare această alianță, deoarece necesită o alternativă și își dorește să trăiască într-o România modernă și europeană.

Nonconformismul liderului Forța Dreptei

Ludovic Orban, liderul Forța Dreptei, identifică nevoia României pentru profesioniști serioși, nu pentru „circari”. El afirmă că alianța va oferi o soluție de o calitate superioară față de cea a PSD și PNL sau a „pseudo-opoziției” AUR.

ARTICOLE SIMILARE