Apelul lui Dan Puric la liderii României de azi!

Neglijența conducătorilor și consecințele asupra României

“Sunteți, întâmplător și efemer, la conducerea acestei țări și o faceți cu stupidă iresponsabilitate, ca și cum ați fi eterni și n-ați avea nicio moștenire a trecutului și, mai ales, nicio responsabilitate a viitorului!”, a declara Dan Puric.

Aruncarea plutei salvatoare și diluarea identității naționale

Aceasta în continuare menționează în scrisoare, comportamentul ce este demonstrat prin atitudinea față de elementele de bază ale identității naționale și ale conștiinței colective, pe care unii le văd drept obstacole în calea percepției lor asupra progresului și le elimină printr-un proces de alienare forțată.

”Ați coborât țara aceasta în SUBSOLUL ființei ei și i-ați impus din propria voastră natura mică un destin istoric umil și mediocru. Ați aruncat peste bordul acestei corăbii, care se scufundă, numită România, tot ce făcea ca țara aceasta să înfrunte furtuna lumii ce-a venit peste noi. Ați aruncat și aruncați cu spaimă în apele tulburi ce ne înconjoară tot ce ați considerat că vă scufundă pe voi, cei puțini și înstrăinați de țară”, a declara Dan Puric.

Deraierea valorilor: consecințe asupra sistemului educațional

“Ați aruncat: CREDINȚA țării, TRECUTUL MARTIRIC și EROIC al acestui neam, de care v-ați dezis în viteză, laș și slugarnic, ca de un balast, neștiind că erau singurele lucruri care vă puteau mântui, care vă puteau reda libertatea și, mai ales, care să vă legitimeze cu primul DREPT al unui popor, care nu este acela de a conduce, ci de a fi bine condus”, a declara Dan Puric.

Păstrarea bogățiilor naționale: un imperativ ignorat

Dan Puric menționează și faptul ca de-a lungul timpului, guvernanții au tratat resursele naturale și culturale ale țării ca pe niște bunuri de vânzare, neafectați de pierderea semnificativă a patrimoniului național, așezând astfel temelia exodului tragic al românilor.

”Ați aruncat bogățiile solului și subsolului acestei nefericite țări și, în aceeași măsură, fără nicio tresărire de conștință, ați aruncat bogățiile ei sufletești, tradițiile ei, cultura ei, iar astăzi, în zilele în care vă strig cu durere, sunteți gata să aruncați în valurile furtunii murdare ce ne înconjoară, INOCENȚA copiilor noștri și, vai, deopotrivă ai voștri, acceptând să faceți la comandă străină de neam și de Dumnezeu, din grădinițe, școli, licee și universități un sinistru și cinic teren de experimentare a barbarelor ideologii și teze antropologice, ce se scurg din canalul unei lumi fără de Dumnezeu.

Și astfel coparticipați din proprie inițiativă, prin trădările zilnice, prin compromisurile care v-au devenit deja organice, la cel mai sinistru proces de înrobire a românilor, în marea pușcărie globalistă, condamnând la un etern prizonierat și degenerare FIINȚA unui întreg neam și ghilotinându-i public și fără scrupule, ceea ce nici comunismul n-a reușit s-o facă, și anume MATCA SUFLETEASCĂ.

Ați aruncat la tomberonul lumii CINSTEA NUMELUI de ROMÂN! Ați violat CONȘTINȚA de SINE a acestui neam! Pe ce „biblie” ați jurat de ați putut face toate astea fără de nicio remușcare? De frică și din lașitate nu veți răspunde niciodată. Și atunci vin și vă spun eu: sunteți urmașii celor care au jucat la zaruri CĂMAȘA lui HRISTOS. Dar noi, poporul român, suntem urmașii celor care au ÎMBRĂCAT-O! Și de aceea, nu numai că ne despărțim, dar mai mult, ne vom lupta cu voi și cu o lume întreagă ca să n-o dezbrăcăm!

Ați deșertizat țara, impunându-i pervers și fără de nicio tresărire sufletească, cel mai tragic EXOD din istorie, ca pe golul rămas să vă ridicați mici imperii de cenușă dintr-o țară făcută scrum, neștiind că românul dezrădăcinat din propriul lui pământ va crea un ABIS de ABSENȚA ce vă condamnă de pe acum la o veșnică neodihnă și rătăcire, la un perpetum NOMADISM sufletesc în propria țară. Nu veți avea unde să vă puneți capul, căci pământul acesta a fost, este și va fi mormânt pentru toți, dar țărâna lui nu va acoperi nicicând TRĂDAREA voastră! Rânduri, rânduri de cruci neodihnite veți fi pe acest sfânt pământ românesc.”, a declara Dan Puric.

Contrapunerea conștiinței naționale față de trădare

În încheiere Dan Puric le transmite liderilor “Dar domnilor guvernanți, TIMPUL TRĂDĂRII de țară a trecut și deși ați umplut hambarele lumii cu avuția muncită cu atâta sudoare a acestei țări și noua ne-ați azvârlit spre hrană numai NEGHINA, iată că la orizontul acestui neam au răsărit din nou, neașteptat, spice de grâu curat a acestui suflet românesc mereu nedreptățit. N-aveți cum să le vedeți, pentru că aveți gândirea și sufletul procesate precum plantele modificate genetic ce și-au pierdut AMINTIREA! Dar acest neam deja se îndreaptă încet și tăcut spre ele, căci știe că de acolo, din acele spice neîntinate, își va plămădi din nou PÂINEA întru FIINȚĂ ce i-a hrănit CREDINȚA, prin care a biruit istoria!”, a declara Dan Puric.

ARTICOLE SIMILARE