Cine este Sebastian Marin, tânărul de 18 ani care i-a pus la punct pe cei de la PNL Argeș?

Cine este Sebastian Marin: Un lider tânăr în politica argeșeană

Sebastian Marin s-a remarcat printr-un leadership energic și reformist în calitatea sa de președinte al Clubului Elevilor Liberali Argeș. La doar 18 ani, a reușit să atragă atenția asupra problemelor cu care se confruntă organizația și a promovat o viziune progresistă în ceea ce privește politica din Județul Argeș.

Critici aduse politicii interne PNL Argeș

Criticile lui Sebastian Marin aduse abordării actuale din cadrul PNL Argeș sunt foarte clare: el îi acuză pe liderii organizației de rezistență la schimbare, de  promovarea nepotismului și de ignorarea democrației interne. El subliniază ca aceste practici sunt dăunătoare și creează o diviziune între membrii organizației.

”Astăzi au fost programate să aibă loc alegerile pentru funcțiile de conducere în Clubul Elevilor Liberali Argeș. În cel mai pur stil PNL Argeș de când Alina Gorghiu a ajuns la cârma organizației, oamenii care au muncit în această organizație sunt dați la o parte cu cinism pentru a face loc… pilelor și relațiilor!”

Alegeri controversate în Clubul Elevilor Liberali Argeș

În timpul alegerilor pentru funcțiile de conducere din club, Sebastian Marin a fost surprins când i s-a interzis să candideze pe motivul unor acuzații întemeiate slab. Mai mult, mai mulți tineri care îl susțineau au fost excluși în mod nejustificat din sala de vot, aducându-se în discuție integritatea procesului electoral.

 

 

 

Cine sunt cei care le sunt acum băgați pe gât tinerilor elevi din PNL Argeș?

Alexandra Bărbulescu, verișoara președintei Clubului Studenților Liberali Argeș, care candidează pentru funcția de președinte, și Gloria Năstase, nimeni alta decât fiica Laviniei Năstase, consilieră a Alinei Gorghiu. În cazul Gloriei Năstase se încalcă grav statutul PNL, susține Sebastian Marin, aceasta având sub 14 ani!

Nepotism versus meritocrație: O problemă de actualitate în Clubul Elevilor Liberali Argeș

”Astăzi este o zi tristă pentru democrația din România. Se pare că la PNL Argeș principiile democratice nu mai contează! Contează doar nepotismele, nu meritocrația. Au fost date afară persoane din sală care nu au fost lăsate să voteze, le-au dispărut adeziunile peste noapte! Ori, am semnat împreună aceste adeziuni! Am început acum un an acest proiect, iar acum li se spune acestor tineri că nu au adeziuni? Protestăm! Să afle toți tinerii despre corupția din PNL Argeș! Începând de astăzi, niciun tânăr liberal din Argeș nu o să mai voteze cu PNL!

Este dictatură internă la PNL Argeș! Corupție internă la greu! Își linșează propriii oameni, vârfurile! Dacă nu ești ”nepotul” cuiva ești linșat! Mi s-ar fi părut de bun simț să vină și domnul președinte Mihai Coteț să discute cu noi, să se implice, dar nu a făcut-o! Am dorit să vorbesc cu conducerea PNL Argeș, și aici se știe la cine mă refer (n.r. – Alina Gorghiu), dar mi-a spus că vom vorbi când va dori dumneaei. Mi-a lăsat un gust amar tocmai persoana pe care o aveam ca model! Democrația nu mai există la PNL Argeș!”, a declarat, profund dezamăgit, Sebastian Marin.

Vocea nemulțumirii: Apelul lui Sebastian Marin la schimbare

În ciuda dificultăților pe care le-a întâmpinat, Sebastian Marin nu s-a lăsat descurajat. În discursul său, a subliniat nevoia de schimbare, de întoarcere la valorile democratice și de eliminarea corupției din organizația locală a PNL Argeș.

ARTICOLE SIMILARE