Neversea 2024 a dat startul JOCURILOR de cuvinte despre artiști

Organizatorii Neversea, festivalul de la malul mării mult așteptat în fiecare vară, au început să ofere indicii despre artiștii care vor urca pe scenă anul acesta. Printr-o postare pe Instagram de luni, aceștia au anunțat că începând cu 9 mai vor dezvălui oficial numele artiștilor care vor evolua între 4 și 7 iulie.

 

Unii fani ai festivalului, în comentariile unor postări anterioare, s-au arătat dezamăgiți de lipsa indiciilor despre artiștii din 2024, comparativ cu 2023, când programul artistic a fost anunțat deja din iarnă.

 

La câteva ore după anunțul privind lista oficială a artiștilor, organizatorii au lansat și primul indiciu legat de un posibil artist:

„Ne vedem la malu marii” a fost jocul de cuvinte (”mării” scris fără diacritice) care sugerează prezența lui Maluma, cunoscutul cântăreț de muzică latino.

 

Comunicarea prin astfel de indicii subtile, care lasă să se înțeleagă cine ar putea să urce pe scenă fără a face un anunț oficial direct, este una dintre ”amprentele” distinctive ale interacțiunii dintre organizatorii Neversea și fanii festivalului.

ARTICOLE SIMILARE