Farul Constanța a pierdut în meciul cu Sepsi OSK și locul 2 este tot mai departe.

Fără viziune în jocul marinarilor

Meciul dintre Farul și Sepsi a debutat cu 0-1 în minutul 2, prin Safranko, acesta marcând un hat-trick în poarta lui Buzbuchi. (‘2, ’22 și ’33) Pasele nu au curs cum trebuie în formația gazdă, acest lucru s-a văzut și în erorile din defensivă prin scorul de neprezentare în doar 30 de minute de la fluierul de start.

Repriza a doua, echilibrată cu ocazii de ambele părți

Primele 25 de minute din partea a doua a jocului au arătat un spectacol frumos cu ocazii de ambele părtți, însă în minutul 69 Cosmin Matei a marcat pentru 4-0 pentru Sepsi, după o eroare gravă în apărarea Farului. Golul de onoare a venit în prelungiri prin Mihai Popescu.

Declarațiile Regelui după înfrângerea de pe teren propriu

„În primul rând, nu mai suntem echipa de anul trecut. Nu e vorba că au plecat jucători, nu mai avem aceeași mentalitate! Am greșit tot anul, am crezut că ne place să câștigăm împreună, să avem spirit, dar se pare că anul ăsta, toate momentele importante care au fost le-am pierdut. Era normal probabil. Să faci un meci din acesta în care să-ți fie rușine!

E greu să accepți. Dar e clar că trebuie să-i felicităm pe cei de la Sepsi. Au jucat un fotbal agresiv, așa cum am și pregătit meciul, dar din păcate am greșit momentul. Meci foarte important. Din păcate, o seară pe care va fi greu să o uităm. Dar, putem să construim viitorul, trebuie să vezi ce să faci de acum încolo, să găsim cauza. Mergem înainte și trebuie să găsim soluții.” a declarat Gică Hagi, după eșecul cu Sepsi.

 

ARTICOLE SIMILARE