Maluma și Bebe Rexha Confirmă Prezența la Constanța

Organizatorii festivalului Neversea au făcut anunțul cel mai așteptat din acest an, confirmând primii artiști care vor urca pe scenă. Numele lor sunt cunoscute în întreaga lume.

 

Românii vor avea ocazia să se distreze pe ritmurile lui Maluma, care și-a confirmat prezența la festival, alături de Bebe Rexha, care a impresionat publicul anul trecut la Untold. Lineup-ul include și alte nume sonore, precum G-Eazy și Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys, dar și Mahmut Orhan, unul dintre cei mai adorați artiști ai momentului.

 

Pe lângă aceștia, publicul se va bucura și de artiști bine cunoscuți de la show-urile Untold și Neversea, precum Steve Aoki, Salvatore Ganacci, Tujamo, Alok și Sofi Tukker.

 

„Maluma, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, cunoscut pentru hiturile sale și colaborările cu artiști ca Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna, va urca pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. Maluma, recunoscut pentru vocea sa caliente și prezența scenică, a primit multiple nominalizări și premii Latin Grammy. Albumele sale, precum ‘F.A.M.E.’ și ‘11:11’, au avut un succes internațional, iar turneele sale mondiale sunt mereu sold-out. Fanii vor putea să se bucure de cele mai mari hituri ale artistului pe scena principală a festivalului”, au declarat organizatorii Neversea.

ARTICOLE SIMILARE