DJ Snake, Tinie Tempah și Dimitri Vegas sunt confirmați în lineup-ul Neversea 2024

Mai puțin de o lună ne desparte de cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea, care promite să fie cea mai captivantă de până acum. Peste 150 de artiști, experiențe de neuitat și momente unice așteaptă festivalierii. Printre artiștii recent anunțați în lineup se numără DJ Snake, Tinie Tempah și Dimitri Vegas.

 

DJ Snake a cucerit publicul internațional cu hituri precum „Turn Down For What” feat. Lil Jon și „Get Low”. Colaborările sale cu Major Lazer și MØ pentru „Lean On”, „Taki Taki” cu Ozuna, Selena Gomez și Cardi B, și „Loco Contigo” cu J Balvin i-au consolidat cariera. Setul său va adăuga un plus de diversitate lineup-ului eclectic al Neversea din acest an.

 

Un alt headliner este Dimitri Vegas, parte din celebrul duo de DJ Dimitri Vegas & Like Mike, care ocupă locul 2 în Top 100 DJ Mag. Alături de fratele său, Dimitri Vegas a participat la multe dintre marile evenimente muzicale ale lumii, atingând statutul de superstar în muzica electronică. A fost chiar invitat ca artist oficial la finala UEFA Champions League din Madrid. Este cunoscut pentru piese precum „Mammoth”, „The Hum”, „Tremor” și „Complicated”, precum și pentru colaborările cu Martin Garrix, Steve Aoki și Afrojack.

 

Dimitri Vegas și-a extins cariera și în cinematografie, având roluri în blockbuster-uri precum „Rambo: Last Blood”, „Men In Black: International”, „Yummy” și „H4Z4RD”. Recent, a fost inclus în distribuția noului film din seria „Jurassic” – „World: Dominion”.

 

Tinie Tempah, pe numele său real Patrick Junior C. Okogwu, este un rapper și MC britanic, câștigător a 7 BRIT Awards. A devenit faimos cu piesa „Written in the Stars” cu Eric Turner și a colaborat cu artiști de renume precum Zara Larsson, Labrinth, Wiz Khalifa, Sofia Reyes, Tinashe, Wizkid, Martin Garrix, Timmy Trumpet, Rita Ora și Calvin Harris. Muzica sa uptempo și spiritul său efervescent vor electriza publicul de pe plaja Neversea.

 

Festivalul Neversea din acest an se anunță a fi un eveniment de neratat, oferind o combinație perfectă de muzică, distracție și momente memorabile.

ARTICOLE SIMILARE