Neversea 2024: Inna și Kris Kross Amsterdam anunță imnul oficial al festivalului – “Queen of My Castle”

IMNUL NEVERSEA – INNA ȘI KRIS KROSS AMSTERDAM

Cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea, revine în perioada 4-7 iulie la Constanța. Anul acesta, festivalul are un imn oficial intitulat „Queen of My Castle”, rezultat al unei colaborări spectaculoase între Kris Kross Amsterdam și INNA.

În contextul acestei ediții, Neversea introduce melodia „Queen of My Castle”, care capturează perfect atmosfera vibrantă a festivalului. Piesa, un omagiu adus hitului global din 1997 „King Of My Castle” de Wamdue Project, remixed de Roy Malone, poate fi ascultată online.

Kris Kross Amsterdam, după colaborări de succes cu artiști precum Cheat Codes, Conor Maynard, Shaggy, Sofía Reyes și Tinie Tempah, a colaborat cu INNA pentru acest imn. INNA, desemnată „the queen of dance”, este una dintre cele mai de succes artiste internaționale din România, cu un portofoliu impresionant: peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, 7 milioane de abonați pe YouTube și 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify. Cariera sa, marcată de colaborări cu nume mari ca J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, și Sofi Tukker, evidențiază influența sa globală în muzică.

“Neversea este un festival pe a cărui scenă mă întorc mereu cu drag, acasă, la mare. Așa că mă bucur că “Queen of My Castle”, colaborarea mea cu Kris Kross Amsterdam, este imnul oficial al festivalului. Ne pregătim de o vară caliente împreună”, a declarat INNA.

Ediția din acest an a Neversea promite o experiență de neuitat, cu patru scene principale: Mainstage, The Ark, Daydreaming și Oasis Carnaval. Peste 100 de artiști, incluzând vedete precum Maluma, Nick Carter, DJ Snake, G-Eazy, Tinie Tempah, Dimitri Vegas, Mahmut Orhan, Don Diablo, Bebe Rexha, Steve Aoki, Tujamo, Vintage Culture și artiști români ca INNA, Alina Eremia, Delia, Antonia, Puya și Grasu XXL, vor transforma festivalul într-o explozie de muzică și distracție.

Cei care nu și-au achiziționat încă bilete pentru cea de-a șasea ediție a festivalului pot face acest lucru pe neversea.com/tickets.

Fanii Neversea așteaptă cu nerăbdare cele patru apusuri și patru răsărituri magice, promițându-și să danseze și să cânte alături de artiștii lor preferați. În cele cinci ediții anterioare, peste 1,2 milioane de participanți s-au bucurat de momente memorabile la malul Mării Negre.

ARTICOLE SIMILARE